søndag, september 26, 2004

Vorspiel-helg

Vorspiel forbindes vel egentlig kanskje med drikking, men for meg blir det liksom forberedelse til noe. Denne helga har jeg utført en rekke forberedelser, men ikke utført det jeg forberedte meg til. Grunnen er at jeg har vært litt småsyk. På fredag var jeg på vorspiel før russekroa, men jeg orket ikke gå på russekroa. Men vorspielet var jo en fin klassefest da, så det var ganske kjekt.

På lørdag var jeg på karatestevne på moi, mitt første! Det var ganske skummelt, men litt kjekt også. I min klasse så var det 3 brunbelter, blant annet Elisabeth som er Norgesmester. Pluss jeg da med oransj belte. Må kanskje forklare at jeg har gått på karate 1 år, mens de har sikkert gått på karate hele livet sitt og har beltet før svart. Så jeg hadde i alle fall ikke noe press på meg til å vinne, noe som vel var vel så greit. Så jeg tapte jo første kampen, men det var veldig kjekt og veldig lærerikt. Jeg trodde da jeg var ferdig, men så fikk jeg vite at jeg måtte gå bronsefinale også, og da måtte jeg vente 2-3 timer, noe jeg ikke gadd, så da fullførte jeg ikke hele karatestevne heller.

Så var jeg på møte på kvelden, første gang på litt lenge. Siden jeg altså ikke var helt frisk, tenkte jeg at jeg ikke skulle gå på åpent heim, bare for å fullføre "vorspiel-helga" da, men så ble jeg med likevel. Det møte gjorde meg bare så utrolig godt at jeg tror nesten jeg ble helt frisk! Selv om jeg ikke synes det var så utrolig bra heller, eller det var jo det. Veldig mye lovsang og sånn, noe jeg liker veldig godt, men med tanke på at jeg ikke var helt frisk, klarte jeg jo nesten ikke stå oppreist en gang, og stemmen var liksom ikke helt god (ikke det at den pleier å være det men). Men likevel liksom, så gjorde møte utrolig godt!

Men det kuleste: Rudi Mynthevik kommer til Ålgård!! Lovsangskonsert i babtiskkirka 28.oktober!! Det kommer bare til å bli superbra!! Så alle er bare nødt til å komme!! JIPPI JEY!!

Ingen kommentarer: